Vyhladávač: Cena od do Pridať inzerát
Navigácia Zbavsatoho.sk - Práca v domácnosti - Výnimočná zárobková príležitosť

Výnimočná zárobková príležitosť

vynimocna_zarobkova_prilezitost_0jc36.jpg
vynimocna_zarobkova_prilezitost_uc143.jpg vynimocna_zarobkova_prilezitost_uc143.jpg vynimocna_zarobkova_prilezitost_k9rrv.jpg vynimocna_zarobkova_prilezitost_k9rrv.jpg
(klikni na obrázok pre zväčšenie)
Cena
Dohodou

Ponúkam Vám možnosť spolupracovať s firmou iWowWe, ktorá sa zaoberá online nástrojmi – video mail, online video konferencie a v blízkej budúcnosti príde s úplne úžasným revolučným systémom. platforma 5.0 telefonovanie so simultanným prekladom nemusíte poznať jazyk. Jedná sa o celosvetový významný projekt a vy môžete byť teraz pri tom. Technológia nového tisícročia, silné zázemie, špičkový zamestnanci a najlepší kompenzačný plán súčasnosti. Zmeňte Vašu budúcnosť, staňte sa finančne nezávislým a budujte svoj pasívny príjem. Nikto to za Vás neurobí...len Vy ,práve tu a teraz. Vypočujte si úplne nezáväzne online prezentáciu a sami sa rozhodnete či túto príležitosť využijete. Stojí to za to...napíšte mi na e-mail a pošlem Vám link.

Vlastnosti
Lokalita: Bratislavský kraj
Kontaktná osoba: Jana Slováková
Tel/Mobil: 0918906053

Odpovedať na inzerát

Váš email:*
Vaša odpoveď:*
POZNÁMKA: údaje označené * sú povinné
Copyright ©2012 zbavsatoho.sk, Všetky práva vyhradené.
Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah inzercie ani diskusie, taktiež nezodpovedá za porušovanie práv duševného vlastníctva ani iných práv používateľmi. Každý používateľ preberá zodpovednosť za svoju inzerciu sám a dobrovoľne a súhlasí s tým, že nebude používať služby na serveri na účely, ktoré sú v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi Slovenskej republiky.