Vyhladávač: Cena od do Pridať inzerát
Navigácia Zbavsatoho.sk - Práca v zahraničí - Opatrovanie staršej pani v Nemecku – Mníchov, Solid Care s.r.o.

Opatrovanie staršej pani v Nemecku – Mníchov, Solid Care s.r.o.

opatrovanie_starsej_pani_v_nemecku_mnichov_solid_care_sro_xrdbp.jpg
(klikni na obrázok pre zväčšenie)
Cena
V texte

Spoločnosť Solid Care s.r.o. hľadá opatrovateľku k pani, 79r.,165 cm, 58kg, stupeň opatrovania má 2, býva sama v dome v meste Mníchov, Nemecko. Pani má stredný stupeň demencie a alzheimerovú chorobu, neorientuje sa v čase a priestore, je čiastočne mobilná, na chôdzu používa rolátor. Treba jej pomôcť pri vstávaní. Pani je inkontinentná, nosí plienky. V noci spí dobre. Treba jej pomôcť pri ľahkých domácich prácach (do domácnosti chodí upratovačka 2x týždenne) a pri každodenných činnostiach ako pomoc pri telesnej hygiene, obliekaní a pri chôdzi na toaletu.

Nástup: 9.9.2013
Turnus: 2 mesiace

Požiadavky na opatrovateľku: žena, 30-60 rokov, nefajčiarka, dobrá alebo veľmi dobrá znalosť nemeckého jazyka. Opatrovateľka má k dispozícii vlastnú izbu a vlastnou kúpeľňou. Internet a počítač k dispozícii.

Platové podmienky:
Dobrá znalosť NJ – 1210 EUR netto/ mesiac + cestovné náklady
Veľmi dobrá znalosť NJ – 1330 EUR netto/ mesiac + cestovné náklady

Registračný formulár uchádzača o prácu nájdete na našej internetovej stránke www.solidcare24.eu v sekcii Registrácia alebo Vám ho spolu s ďalšími informáciami radi poskytneme emailom: solidcare@solidcare.sk.
FB: Solid Care - 24 hodinová pomoc a opatrovanie.
U nás poplatky neplatíte!

Vlastnosti
Mesto/Dedina: Nemecko
Lokalita: Zahraničie - EÚ
Kontaktná osoba: Bc. Jana Hucková

Odpovedať na inzerát

Váš email:*
Vaša odpoveď:*
POZNÁMKA: údaje označené * sú povinné
Copyright ©2012 zbavsatoho.sk, Všetky práva vyhradené.
Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah inzercie ani diskusie, taktiež nezodpovedá za porušovanie práv duševného vlastníctva ani iných práv používateľmi. Každý používateľ preberá zodpovednosť za svoju inzerciu sám a dobrovoľne a súhlasí s tým, že nebude používať služby na serveri na účely, ktoré sú v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi Slovenskej republiky.