Vyhladávač: Cena od do Pridať inzerát
Navigácia Zbavsatoho.sk - Poľnohospodárstvo - PRÁCA NA FARME v Anglicku - aj BEZ znalosti angličtiny

PRÁCA NA FARME v Anglicku - aj BEZ znalosti angličtiny

praca_na_farme_v_anglicku_aj_bez_znalosti_anglictiny_ofche.jpg
praca_na_farme_v_anglicku_aj_bez_znalosti_anglictiny_7bomf.jpg praca_na_farme_v_anglicku_aj_bez_znalosti_anglictiny_7bomf.jpg praca_na_farme_v_anglicku_aj_bez_znalosti_anglictiny_1yl6o.jpg praca_na_farme_v_anglicku_aj_bez_znalosti_anglictiny_1yl6o.jpg praca_na_farme_v_anglicku_aj_bez_znalosti_anglictiny_brd8e.jpg praca_na_farme_v_anglicku_aj_bez_znalosti_anglictiny_brd8e.jpg
(klikni na obrázok pre zväčšenie)
Cena
V texte

Ponúkame Vám prácu na farmách v rôznych častiacg Anglicka -jedná sa najmä o zbery jahôd, malín, černíc a pod.Je to sezónna práca, ktorá začína na konci apríla a končí koncom októbra v závislosti na počasí a úrode.

Momentálne je možnosť nástupu na farmu už 26.1.2013, kde hlavnou náplňou pracovníkov bude do konca marca tvorenie fóliových tunelov, do kt. sa sadia jahody. Po skončení práce s tunelmi je pracovníkom garantovaná ďaľšia práca pri zberoch na ktorejkoľvek farme z našej ponuky.

Zber jahôd je náročná práca, ale môže to tiež byť najlukratívnejšia práca, nakoľko je vyplácaný bonus pri dosiahnutí denných cieľov, ktoré určuje priamo farmár.

Jahody sú z veľkej časti pestované na zemi -buď v otvorenej alebo pod fóliovými tunelmi, ktoré pracovníci chystajú už od konca januára. Musíte si byť vedomí toho, že pri zbere budete väčšinou zohnutý, čo prináša tiež určitú záťaž na chrbát. Niektoré z fariem pestujú jahody na "stolových doskách", čo znamená, že táto plodina je zbieraná vo výške ramien. Iné farmy zas svoje výrobky pestujú v skleníkoch, v ktorých býva dosť teplo.
Platové podmienky: minimálne 6.21GBP/hodinu
Pracuje sa 50-60/týždeň

Doprava - Pomôžeme z celkovým zabezpečením, cestuje sa väčšinou letecky od (100 – 150 Eur)

Ubytovanie - Zabezpečené v plne-vybavených karavanoch na mieste výkonu práce ( £33/týždeň + energie).
/4-6 ľudí/, kemp má zariadenia na prípravu jedla, uskladnenie potravín v chladničkách a špajzách. Zariadenia na varenie a jedálne súpravy sú k dispozícii. Spoločné priestory obsahujú práčky, TV, video, DVD, zariadenia na varenie, mikrovlné rúry, kotlíky, príbory, hrnce, stoly, stoličky, atď.

Je potrebné doniesť si dostatok peňazí na cestovné výdavky a na krytie životných nákladov do prvej výplaty. Musíte si priniesť spací vak, vankúš, teplé pracovné oblečenie, vode-odolné oblečenie, gumené čižmy a uteráky. Prosím zabezpečte, aby váš spací vak bol teplý, pretože teploty v UK môžu byť, aj v lete, nižšie ako vo väčšine európskych krajín. Zber prebieha na poliach, musíte byť pripravení na rôzne teploty a počasie. Očkovanie proti tetanu je odporúčané.
viac info na www.mobilecollege.sk alebo volajte 0944087044 prípadne 0903199901

Vlastnosti
Lokalita: Zahraničie - EÚ
Kontaktná osoba: Jaroslav Ďurana
Tel/Mobil: 0903199901

Odpovedať na inzerát

Váš email:*
Vaša odpoveď:*
POZNÁMKA: údaje označené * sú povinné
Copyright ©2012 zbavsatoho.sk, Všetky práva vyhradené.
Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah inzercie ani diskusie, taktiež nezodpovedá za porušovanie práv duševného vlastníctva ani iných práv používateľmi. Každý používateľ preberá zodpovednosť za svoju inzerciu sám a dobrovoľne a súhlasí s tým, že nebude používať služby na serveri na účely, ktoré sú v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi Slovenskej republiky.